Vörös Nissan Juke áll a téren

Nissan Juke

Metszett vonalak, drámai fények, izgalmas formai hangsúlyok

Összetéveszthetetlen, bárhonnan is nézzük

Bemutatkozik a Nissan Juke

 • Nissan Juke áll a téren

  Összetéveszthetetlen külső

  Az új Nissan Juke összetéveszthetetlen, bárhonnan is nézzük. Dinamikus, sportautókat idéző formatervével, coupé szerű kialakításával erőteljes benyomást kelt, ahol csak megjelenik. Fejlett technológiai megoldások – köztük a ProPILOT* vezetéstámogató rendszer – gondoskodnak az Ön biztonságáról, hálózati kapcsolatairól, és szórakoztatásáról, hogy városi kalandozásai mindig izgalmasak maradjanak.

 • Nissan Juke halad a konténerek között

  Techológia, mely Ön mögött áll

  Az új Nissan Juke-kal simábbak a hétköznapok, a Nissan Intelligent Mobility modern technológiáinak köszönhetően mindig magabiztosan, a külvilággal közvetlenebb kapcsolatban indulhat céljai felé. A ProPILOT* technológia követi és a háttérben alkalmazkodik vezetési stílusához, és figyel, hogy szükség esetén azonnal be tudjon avatkozni a kormányzásba, fékezésbe vagy gyorsításba.

Kék Nissan Juke Hybrid a folyóparton

Egy izgalmas, elektromos élmény

Nissan Juke Hybrid

A következő generációs technológia már úton van. Ismerje meg a Nissan Juke Hybrid modellt - mely erős, hatékony és vezetése örömteli.

Válasszon az azonnal elérhető autóink közül

Nissan Juke készletről

Nissan Juke belső tere

Találjon rá szenvedélyére

Az új Nissan JUKE belső terét Ön köré építették – a minőségi felületek, az ergonomikus kezelőszervek és a hangulatvilágítás mind azt célozzák, hogy jó kedvvel üljön az autóba. Az ötletes, rétegzett műszerfal-kialakítás segít, hogy mindig biztonságosan, teljes kontrollal, és élvezettel vezethessen.

A jövő már itt van

ProPILOT

A Nissan ProPILOT soha nem hagyja magára. A DCT sebességváltóval szerelt modellekhez rendelhető technológia a háttérben dolgozva folyamatosan figyeli az utat. A megszokott módon vezethet, de abban a tudatban, hogy a Nissan JUKE mindig készen áll, hogy az Ön biztonsága érdekében besegítsen a fékezésbe, kormányzásba vagy gyorsításba, az úton és irányítás alatt tartva az autót azokban a helyzetekben, amikor igazán számít.

Nissan Juke halad a konténerek között

Magabiztosabb vezetés

Okosabban az utakon

 • 6 légzsák

  Ha az ütközés már elkerülhetetlen, a Nissan többzónás karosszériakialakítása segít elnyelni az ütközés energiáját, a fejlett légzsák- és biztonságiöv-rendszerek pedig az autó utasait védik.

 • Holttérfigyelő

  A holttérfigyelő rendszer figyelmezteti, ha egy jármű jelenik meg autója bármely oldalának holtterében, és az ütközések elkerülése érdekében szükség esetén visszatéríti saját sávjába.

 • Vészfékezési asszisztens

  Az intelligens vészfékezési asszisztens önállóan fékez, hogy elkerülje az alacsony sebességű ütközéseket gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal.

 • Közúti jelzések felismerése

  A közúti jelzéseket felismerő rendszer menet közben folyamatosan tájékoztatja Önt az adott útszakaszon érvényes sebességkorlátozásról.

 • Sávelhagyás-jelzés

  Az intelligens sávelhagyás-jelző a sáv közepén tartja az autót, és közbelép, ha elkezdene átsodródni a záróvonalon.

 • Távolsági fényszóró asszisztens

  A távolsági fényszórók automatikus tompítása, amikor egy másik jármű szembekerül. Mindezt a kormánykerék elengedése nélkül.

Bose Personal Plus audiorendszer az új Nissan Juke-ban

Zenésítse meg kalandjait

Érezzen minden kanyart, minden egyenest. Vegye át a ritmust. Az új Nissan Juke prémium hangrendszerrel érkezik, benne a Bose ® Personal ® Plus audiorendszerével. Fejtámlába épített hangszórók a vezető- és utasülésben. Az egyedi zene-, hangulat- és egyéb beállítások minden eddiginél közelebb viszik a zenéhez.

Bőséges és hangulatos belső tér

Beltér

 • Nisan Juke belső tere

  Még több hely

  Az új Nissan Juke-ot valós igényekre tervezték. Ennek megfelelően tárolóhelyek bőséges választéka áll rendelkezésre a telefonok, italok és egyéb kisebb-nagyobb holmik elhelyezésére az utastérben, az elöl és hátul is megtalálható USB-csatlakozókkal pedig sosem fogyhat ki az energia.

 • Nissan Juke csomagtere

  Maximális térkihasználás

  Az új Nissan Juke tanúsítja, hogy a praktikum és az élmény nem zárják ki egymást. Kialakítása megkönnyíti a be- és kipakolást, a bútorok, bőröndök és egyéb széles, hosszú, nagy tömegű tárgyak szállítását csomagtérpolc segíti.

Beltér galéria

Maradjon zavartalan kapcsolatban a világgal

Összeköttetésben

 • Autója épsége

  Bajba került? Ha bármilyen gond van, riasztások és jelentések tájékoztatják a részletekről, és az új Nissan Juke emellett vészhelyzet esetén képes azonnal segítséget hívni.

 • Navigáció és vezetés

  Részletes navigáció az autóra feltölthető útvonalakkal és kiemelt pontokkal, hogy mindig célba érjen. Az üzemanyag-fogyasztásra és átlagsebességre vonatkozó adatok elősegítik, hogy még jobban vezessen.

 • Csatlakozási lehetőségek

  Android vagy iOS mobil eszközének csatlakoztatásával könnyedén érhet el olyan szolgáltatásokat, mint például a hangvezérlés. Kedvenc zenéivel és a megszokott üzenetküldő alkalmazásokkal út közben is jól tájékozott maradhat.

 • Praktikum és kényelem

  A NissanConnect Services alkalmazással emellett olyan távoli szolgáltatásokat is igénybe vehet, mint például az útvonaltervezés. És ha bármikor segítségre lenne szüksége, a Nissan Assistance mindig csak egy kattintásnyira van.

Külső megjelenés galéria

Vásárlás után is számíthat a Petrányi Autó Centrumra

Kiszámítható karbantartás

 • Karbantartási csomagok

  Gondosan karbantartjuk Nissanját, az elkövetkező években pedig fix áron biztosítjuk a garancia-időszakon túli karbantartást. Ha elhozza autóját a Nissan Petrányi márkakereskedésébe, kicseréljük a Nissan hivatalos szervizütemterve szerinti alkatrészeket és folyadékokat, valamint elvégezzük a különféle ellenőrzéseket, így Ön nyugodt lehet afelől, hogy autója megbízhatóan működik.

 • Kiterjesztett garancia

  A Nissan kiterjesztett garancia lehetőséget nyújt a 3 éves vagy 100 000 km-es gyártói garancia hosszabb időszakra vagy magasabb futásteljesítményre való kiterjesztésére. Kiválaszthatja az autója felhasználási módjához legjobban illeszkedő szerződést. A javítások során csak eredeti Nissan alkatrészeket használunk, a beszerelést pedig képzett szerelők végzik.

Tegye meg a következő lépést

Tekintse meg a Nissan Juke árlistáját és katalógusát, vagy kérjen ajánlatot online