Piros Nissan Micra áll egy raktárban

Nissan Micra

Újrafogalmazza a kisautókkal szemben támasztott elvárásokat

Természetéből fakadóan merész

Magasabbra teszi a lécet

A Nissan Micra újrafogalmazza a kisautókkal szemben támasztott elvárásokat a formaterv, a kényelem és a teljesítmény terén is. A kifejező, ugyanakkor prémium színvonalú külső és belső formai megoldásaiért, okos felszereltségéért és dinamikus teljesítményéért is dicsért Micra az Ön merész és technológiailag fejlett városi autója lesz.

Piros Nissan Micra halad az úton
Boss hangrendszer a Nissan Micra belső terében

Páratlan hangzás

A Micra vezetése a Bose ® Personal ® hangrendszernek köszönhetően még izgalmasabb élmény. A kiemelkedő teljesítménye és hangzásbeállítási lehetőségei miatt nagyra értékelt rendszernek köszönhetően minden autózás pezsdítő és lélegzetelállító utazássá válik.

Új NissanConnect

A Nissan következő generációs hang- és navigációs rendszerének része az okostelefon-integráció, a Bluetooth kihangosítás és a fedélzeti alkalmazások, emellett 7"-os érintőképernyővel rendelkezik, amellyel minden egyszerűen, gyorsan és kényelmesen elérhető. Személyre szabhatja az elrendezést, kiválaszthatja az igényeinek megfelelő parancsikonokat és widgeteket, és beszédfelismerést is alkalmazhat. Az új NissanConnect rendszerrel olyan, jól megszokott alkalmazásokat is használhat, mint az Apple CarPlay ® és az Android Auto ®.

 • Testreszabhatja a főmenüt: A parancsikonok és widgetek kezelőjével főmenüjét úgy állíthatja be, hogy azon a leggyakrabban használt funkciók jelenjenek meg, például a hangrendszer, a híváselőzmények és a közlekedési információk.
 • Beszédfelismerés: Nyomja meg hosszan a beszéd gombot a kormánykeréken az egyszerű hangutasításokhoz – biztonságos, gyors és kényelmes, vezetés közben is.
 • Egysoros keresés: Mostantól az egysoros keresés lehetőségével is kereshet címekre, POI-kra vagy akár mindkettőre, melynek révén sokkal könnyebbé válik úti céljának megtalálása.
NissanConnect a Nissan Micrában

Élménnyé teszi az autózást

Vezetési élmény

 • Fehér Nissan Micra halad az erdei úton

  Energikus és magabiztos vezethetőség

  Képzelje el, hogy a mindennapi autózás élmény is lehet – örömtelibb, magabiztosabb autózással, folyamatosan kapcsolatban az Önt körülvevő világgal. A Nissan Intelligens Mobilitás koncepciója mögött ez a filozófia áll.

 • Fehér Nissan Micra hátulja

  Fejezze ki magát

  Igazítsa a Micrát kívül-belül saját ízléséhez. Mutassa meg magát bátran a karosszériaszínek, utastér témák, különböző színes külső díszítőelemek, keréktárcsák és karosszériafóliák elképesztően gazdag választékának segítségével.

 • Fehér Nissan Micra halad az erdei úton

  Kategóriaelső technológia

  Ez jelenik meg a Nissan Micra intelligens vezetéstámogató rendszereiben is, melyek folyamatosan figyelik az autó környezetét és a veszélyekre figyelmeztetve segítenek megelőzni a baleseteket. Ha nagyobb biztonságban érzi magát a kormány mögött, a vezetés élményét is jobban átélheti.

 • Nissan Micra első ülései

  Tegye otthonossá

  A Nissan Micra belső terét minden részletre kiterjedő figyelemmel alakítottuk olyanra, hogy öröm legyen vele az úton töltött idő: harmonikus formájú, puha tapintású anyagokkal burkolt műszerfal, prémium kiegészítők és színezett díszítőelemek egyedi választéka.

Piros Nissan Micra parkol egy sárga épület előtt

Majd a Micrád körbenéz helyetted

Parkolássegítő rendszer

A város maga a dzsungel. Autók tűnhetnek fel a holttérben, emberek, tárgyak bukkanhatnak fel a semmiből és azt sem könnyű mindig előre látni, hogy a kiválasztott parkolóhely elég nagy-e, hogy beálljunk. A Micra technológiája ebben is segít, hogy jobban tudd érzékelni a világot magad körül.

Magabiztos vezethetőség, kategóriaelső technológia

Segítő technológiák

Oszlopok

 • Nissan Micra érzékeli az előtte álló autót

  Vészfékezési rendszer

  Az Intelligens vészfékezési rendszer figyeli a sebességet és a távolságot az Ön autója és az előtte haladó autó között, és figyelmeztetni ha lassítania kell, szükség esetén pedig képes alkalmazni a vészfékezési asszisztenst is.

 • Nissan Micra változtat a fényszórón a szembejövő autó hatására

  Távolsági fényszóró asszisztens

  Jobban láthat éjszaka anélkül, hogy elvakítaná a többi vezetőt. A Távolsági fényszóró asszisztens automatikusan bekapcsolja a távolsági fényszórót, amikor szüksége van rá, és átvált tompított fényszóróra, ha azt észleli, hogy jármű van Ön előtt.

 • Nissan Micra érkézeli a előtte álló táblát

  Közúti jelzések felismerése

  A Nissan Micra segít betartani a sebességhatárokat. A közútijelzés-felismerő rendszer észleli a közúti jelzéseket az utazás közben, és megjeleníti a sebességhatárt a digitális információs kijelzőn.

 • Nissan Micra figyeli az előtte álló sávot

  Sávelhagyás-jelzés

  Ez a rendszer észleli, ha az autó irányjelzés nélkül elhagyja a sávot. Figyelmezteti a vezetőt, majd enyhén fékez, hogy segítsen Önnek visszatérni a sávjába.

 • Nissan Micra figyeli a mögötte álló holtteret

  Holttérfigyelő rendszer

  Találgatás nélkül válthat sávot. Ez a rendszer mindig szemmel tartja az autó holttereit, és figyelmezteti Önt, ha járművet észlel a holttérben.

Élmény, magabiztosság, kontroll

Kapj el, ha tudsz!

Lépjen a gázra, és élvezze a Micra kategóriájában legjobb aerodinamikai teljesítményét, valamint különféle méretcsökkentett, közvetlen és takarékos fogyasztású motorjainak egyikét. A kiváló gyorsuláshoz válassza a kézi sebességváltóhoz társított 100 lóerős IG-T benzinmotort, ha pedig a kimagasló gázreakció és üzemanyag-takarékosság a fontos, a 117 lóerős DIG-T benzinmotor a megfelelő választás. A 100 lóerős IG-T motorhoz automata sebességváltó is választható, így biztosan megtalálja az Önhöz legjobban illő vezetési élményt.

A Nissan Micra agilis, közvetlen vezetési dinamikájával sokkal jobban érezheti az utat. Az intelligens futómű-szabályozás enyhíti a karosszéria mozgását, míg az intelligens nyomvonal-szabályozás a Nissan új elektromos kormányszervójával együtt érzékeny, de biztonságos manőverezhetőséget biztosít.

Egy piros és egy fehér Nissan Micra halad a városban

Galéria

Teret ad a teljes élethez

Belső tér

 • Nissan Micra belső tere

  Tágas tér nem csak Önnek

  A Nissan Micra teret ad a teljes élethez. Bár tervezése során az első ülésekben ülők kényelme volt a fő cél, a Nissan Micra a hátul ülők számára is tágas helyet kínál, kategóriáján belül kimagaslónak számító váll- és lábtérrel. És még így is bőven marad hely a csomagoknak. Küldheti is a meghívókat!

 • Nissan Micra csomagtere ledöntött ülésekkel

  Tér, ami önhöz idomul

  A Nissan Micra helykínálata lenyűgöző. A nagyobb csomagok vagy tárgyak szállításához lehajtható hátsó ülések mellett egy sor ötletesen kialakított tárolóhelyet használhat, így például a kibillenő kialakítású kesztyűtartót, az USB csatlakozóval és 12 voltos aljzattal is ellátott telefontartót.

Tegye meg a következő lépést

Tekintse meg a Nissan Micra árlistáját és katalógusát, vagy kérjen ajánlatot online