Szerelő megnézi a gumiabroncs állapotát

Gumiabroncs tárolás

Bízza ránk a gumiabroncsok szezonális tárolását

Hosszabb gumiabroncs élettartam

Professzionális tárolás

Szabaduljon meg a téli és a nyári gumi csere során a ki-be pakolás kényelmetlenségétől. Bízza inkább ránk a gumiabroncsok professzionális szezonális tárolását. 4 db kerék tárolása egy szezonon keresztül 11.990 Ft! Új autó vásárlásakor az első szezont most ajándékba adjuk.

Nissan személyautó első kereke

Gumiabroncs tárolás a Petrányi Autó Centrumnál

Miért válasszon minket?

  • A gumit nem jó otthon eltenni

    A téli és a nyári gumi csere során, a négy-négy abroncsot cipelni, ki-be pakolni az autóba nem csak nehéz és kosszal jár, de az abroncsoknak sem tesz jót. Bízza inkább ránk a gumiabroncsok professzionális szezonális tárolását! A szakszerű gumitárolással az abroncsok élettartama meghosszabbítható. Az otthonival szemben, a tárolás nem okozhat kárt az abroncsban, így az autó biztonságos használatát sem veszélyeztetheti.

  • Petrányi Autó Centrum előnyök

    Márkaszervizeink a legmodernebb technikával felszereltek, a szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkeznek. Szerelőink mind minősített Nissan szerelők, folyamatosan részt vesznek a szakirányú oktatásokon, hogy a legújabb technikákat elsajátíthassák Ha felkeltettük érdeklődését, érdeklődjön kollégáinknál, vagy jelentkezzen be online.

Megjegyzés

1 szezon 6 hónap, az árak bruttóban értendők. A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön a Petrányi Autó kollégáinál. Az ajándék tárolás 1 szezonra, új autó vásárlásakor érvényes, mely visszavonásig érvényes.