Fehér Nissan Townstar Van EV áll a parkolóban töltés közben

Nissan Townstar Van EV

Intelligens energiagazdálkodással és elektromos hajtáslánccal

Válasszon az azonnal elérhető autóink közül

Nissan Townstar Van EV készletről

Bevezető

 • Nissan Townstar Van EV csomagtere dobozokkal megpakolva

  Vállalkozónak tervezve

  A Townstar Van EV a Nissan elektromos kishaszongépjárművek területén szerzett szakértelme alapján, a megbízhatóság és a fenntarthatóság jegyében készült, a vállalkozók igényeinek kielégítését szem előtt tartva.

 • Nissan Townstar Van EV halad az épületek között

  Fejlett hajtáslánc

  A Townstar EV új, intelligens energiagazdálkodással és termikus akkumulátor hűtéssel optimalizált elektromos hajtáslánccal rendelkezik, amely a kategóriájában a kimagasló, 300 km-es hatótávolságot biztosítja.

 • Nissan Townstar Van EV hűtőrácsa

  Előremutató stílus

  A Townstar EV előremutató stílusa a Nissan más elektromos modelljeit idézi. Az aerodinamikus első lökhárítón bonyolult Kumiko-mintázat látható, amely a Nissan japán DNS-re épít és prémium megjelenést ad a járműnek.

 • Nissan Townstar Van EV első utastere

  Fejlett funkciók

  A Townstar EV belsejének megtervezésekor a vásárlói elégedettség és az ergonómia került előtérbe. A több mint 20 technológiai funkcióval büszkélkedő Townstar EV a Nissan LCV-kínálatának legfejlettebb járműve.

Galéria

Tegye meg a következő lépést

Tekintse meg a Nissan Townstar Van EV árlistáját és katalógusát, vagy kérjen ajánlatot online

Megjegyzés

A készleten lévő autó árak kizárólag a készlet erejéig érvényesek, tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. A beszállítás alatt álló gépjárművek ára változhat. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. 0% THM feltételei: Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és maximum 60 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre továbbhárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 0 Ft. THM: 0,0%-0,2%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozás minimális összege: 1.000.000 Ft. Az akció kizárólag új Nissan Qashqai, Juke, X-Trail, Leaf, Ariya és Townstar modellekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024.03.31-ig vagy visszavonásig érvényes.

A feltüntett 14.199.000 Ft induló ár tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár nettóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.