Nissan márkakereskedésünk a Mázsa téren augusztus 10-én, 17-én, 24-én és 31-én zárva tart.

Fehér Nissan Townstar Van EV áll a parkolóban töltés közben

Nissan Townstar Van EV

Intelligens energiagazdálkodással és elektromos hajtáslánccal

Válasszon az azonnal elérhető autóink közül

Nissan Townstar Van EV készletről

Bevezető

 • Nissan Townstar Van EV csomagtere dobozokkal megpakolva

  Vállalkozónak tervezve

  A Townstar Van EV a Nissan elektromos kishaszongépjárművek területén szerzett szakértelme alapján, a megbízhatóság és a fenntarthatóság jegyében készült, a vállalkozók igényeinek kielégítését szem előtt tartva.

 • Nissan Townstar Van EV halad az épületek között

  Fejlett hajtáslánc

  A Townstar EV új, intelligens energiagazdálkodással és termikus akkumulátor hűtéssel optimalizált elektromos hajtáslánccal rendelkezik, amely a kategóriájában a kimagasló, 300 km-es hatótávolságot biztosítja.

 • Nissan Townstar Van EV hűtőrácsa

  Előremutató stílus

  A Townstar EV előremutató stílusa a Nissan más elektromos modelljeit idézi. Az aerodinamikus első lökhárítón bonyolult Kumiko-mintázat látható, amely a Nissan japán DNS-re épít és prémium megjelenést ad a járműnek.

 • Nissan Townstar Van EV első utastere

  Fejlett funkciók

  A Townstar EV belsejének megtervezésekor a vásárlói elégedettség és az ergonómia került előtérbe. A több mint 20 technológiai funkcióval büszkélkedő Townstar EV a Nissan LCV-kínálatának legfejlettebb járműve.

Galéria

Tegye meg a következő lépést

Tekintse meg a Nissan Townstar Van EV árlistáját és katalógusát, vagy kérjen ajánlatot online

Megjegyzés

A készleten lévő autó árak kizárólag a készlet erejéig érvényesek, tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. A beszállítás alatt álló gépjárművek ára változhat. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A feltüntett 9.947.031 Ft induló ár tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, 2024-06-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár nettóban értendő. Az 5.400.000 Ft kedvezmény a 0% THM-mel nem összevonható. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.