NissanConnect EV alkalmazás eg mobiltelefonon

Alkalmazások

Közelebb hozza Önt Nissanjához, akárhol legyen

Bevezetés

 • NissanConnect Services logó

  NissanConnect Services

  Kapcsolja össze Nissanját az alkalmazással és vezérelje távolról autóját. Kapjon értesítéseket és küldjön információkat gépkocsijának okostelefonjáról!

 • NissanConnect EV logó

  NissanConnect EV

  Ez, az elektromos autók előző (2019 előtti) generációjához készült alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról irányíthassa és felügyelhesse gépkocsija funkcióit.

 • Door-to-Door navigáció logó

  Door-to-Door navigáció

  Ez az alkalmazás ajtótól-ajtóig vezetheti Önt egyik célponttól a következőig, és segíthet gyalog megtalálni az utat a gépkocsijától és vissza, miután odaért.

Újradefiniálja kapcsolatát gépkocsijával

NissanConnect Services

Lehetővé teszi, hogy okostelefonjával kapcsolódjon autójához és távolról vezérelhesse egyes funkcióit. Ha elektromos gépkocsit használ, még a töltést is kezelheti távolról. Mindig tisztában lehet gépkocsija állapotával a kiértékeléseknek és meghibásodás figyelmeztetéseknek köszönhetően.

NissanConnect Services fut egy mobiltelefonon

Kezelje elektromos autóját okostelefonról

NissanConnect EV

Az alkalmazás folyamatosan figyeli elektromos gépkocsija akkumulátorának töltöttségét, annak érdekében, hogy segítsen Önnek abban, hogy gépkocsija mindig fel legyen töltve és útra kész lehessen. Állítsa be gépkocsija hőmérsékletét otthona vagy irodája kényelméből.

NissanConnect EV fut egy mobiltelefonon

Küldje el gépkocsijának az úti célt

Door-to-Door navigáció

Adja meg az úti célt okostelefonján és küldje el gépkocsija navigációs rendszerének! Megérkezés után a Last Mile navigáció szolgáltatás gyalogosan elvezeti Önt a megadott címre. Ez a TomTom által biztosított szolgáltatás tájékoztatja Önt a forgalmi viszonyokról is.

Door-to-Door navigáció fut egy mobiltelefonon