Nissan márkakereskedésünk a Mázsa téren augusztus 10-én, 17-én, 24-én és 31-én zárva tart.

Nissan Juke áll a városi téren

Új Nissan Juke

Az izgalmas elektromosított élményekért

Felejthetetlen külső formaterv

Merészre tervezve

Az új egyedülálló sárga tökéletes választás a Juke merész dizájnjának bemutatásához. Az N-Sport verzió még felszereltebb, mint valaha. A Nissan Juke-ra jellemző aerodinamikus kialakítás és az ikonikus fényszórók még hangsúlyosabban kitűnnek az N-Sport felszereltségű modelleknél. Az N-Sport-ra jellemző fekete és sárga kiegészítők igazán izgalmassá tesznek minden utazást.

Család lufival a kezében sétál a Nissan Juke felé

Olyan alkalmazkodóképes, mint Ön

Minden utazásra készen áll

 • Nő és férfi ülnek a Nissan Juke modellben

  Belülről is különleges

  Fedezze fel méreteit és kapacitását ennek a különleges modellnek! Az exkluzív belső kialakítástól kezdve, a tágas és sokoldalú csomagtérig, a Juke minden utazásra készen áll, az Ön és utasai kényelme érdekében.

 • Boss hagszóró a Nissan Juke fejtámlájában

  A lenyűgöző hangzás ereje

  A rockban, a popban és a jazzben egy dolog közös: a kifogástalan hangminőség. A Juke Bose Personal Plus felszereltségéhez 10 nagy teljesítményű hangszóró tartozik, amelyek az utastérben vannak elhelyezve az optimális hangminőség érdekében.

 • Kigyerek mosolyog a Nissan Juke hátsó üléséből

  Tegye egyedivé

  Teremtse meg saját, egyedi stílusát a személyre szabási lehetőségek széles választékának köszönhetően. Emelkedjen ki a tömegből az N-Sport ikonikus fekete szövet belsővel, sárga Alcantara fejtámla huzattal és ülésháttámla zsebekkel.

 • Nő és férfi állnak a Nissan Juke csomagetere mögött

  Intelligens rakodótér

  A Nissan Juke könnyen lehajtható, osztott hátsó ülésekkel van felszerelve, mely növeli a csomagtér méretét, így több vagy nagyobb rakományokat is el tud szállítani utazásai során. Mindig tervezzen előre, a Juke csomgaterében található praktikus polcok és elválasztók segítenek a rendszerezésben.

Mindkettő egyformán izgalmas

Hibrid vagy benzines?

A Juke újradefiniálja a hibrid technológiáról alkotott elképzeléseit, és izgalmas élményt nyújt. A Nissan Juke Hybrid kombinálja a villanymotor és a benzinmotor erényeit, így a vezetés izgalmas, csendes és erőteljes. Az utazások hatékonyabbak a városi környezetben akár 40%-os üzemanyag-optimalizálásnak köszönhetően. DIG-T 114 LE benzinmotorral is kapható, kézi vagy DCT automata sebességváltóval párosítva.

A hibrid hajtáslánc automatikusan kiválasztja a legköltséghatékonyabb energiameghajtást az elektromos motor, a benzinmotor vagy a kettő kombinációja között, optimális teljesítmény és hatékonyság érdekében. A Juke Hybrid főleg elektromos üzemmódban működik városi vezetés során, azonnali reagálással és simasággal az üzemanyag-adagolásra, a belső tér pedig csendes még a forgalmas utcákon is.

Nissan Juke áthalad a lufikkal tüzdelt kapun

Technológia, amely vigyáz Önre

Intelligens vezetés

 • Nissan Juke szenzorai érzékelik a környzetet haladás közben

  Ismerje meg az intelligens segítőjét!

  Élvezze mindennapi utazásait! A ProPILOT Asszisztens rendszerrel felszerelt Juke fejlett vezetést támogató kínál, amely az autópályán való vezetés során az Ön és az Ön előtt haladó autó közötti távolságot figyeli, így megnyugtatóbb és magabiztosabb vezetést tesz lehetővé.

 • Nissan Juke szenzorai érzékelik a környzetet parkolás közben

  360 fokos parkolókamera

  Parkoljon magabiztosan! Az Intelligens 360 fokos kamerarendszer megkönnyíti a parkolást a Juke-ja virtuális, felülnézeti funkciójával. Választhat a megosztott képernyős első, hátsó vagy oldalsó közeli képek közül. Az Ön Juke-ja figyelmezteti is Önt a kijelzőn, ha mozgó tárgyakat észlel a járműje közelében.

Biztonságosabbá teszik utazását

Segítő technológiák

Oszlopok

 • Ábra a Nissan Juke távolsági fényszóró assisztensről

  Távolsági fényszóró assisztens

  A távolsági fényszóró assisztens segít, hogy a fényerő ne zavarja a szembejövő gépjárművet. Automatikusan tompítja a fényerőt, amikor járművet észlel maga előtt, majd visszakapcsolja a távolsági fényszórókat, amikor szüksége van rájuk.

 • Ráfutásos ütközés figyelmeztés

  Az intelligens ráfutásos ütközés figyelmeztetés funkció figyeli a maximum két gépkocsi távolságban elöl haladó forgalmat, és lassításra figyelmezteti, ha úgy érzékeli, hogy Ön nem tartja be a biztonságos követési távolságot.

 • Holttérfigyelő rendszer

  A holttérfigyelő funkcióval felszerelt Nissan Juke figyelmezteti, ha egy jármű jelenik meg autója holtterében. Amennyiben Ön nem reagál a figyelmeztetésre, a holttérfigyelő beavatkozási funkciója enyhe fékerőt alkalmaz, és visszatereli saját sávjába.

 • Ábra a Nissan Juke közúti jelzéseket felismerő rendszerről

  Közúti jelzések felismerése

  A közúti jelzéseket felismerő rendszer (opcionális néhány modell esetében) folyamatosan tájékoztatja Önt az adott útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokról.

 • Ábra a Nissan Juke hátsó keresztirányú forgalom figyelésről

  Keresztirányú forgalom figyelés

  Tolatás közben figyeli a Juke-ja körüli környezetet és figyelmezteti, ha járművek közelítenek bármelyik irányból, megelőzve ezzel az ütközést.

Csatlakozzon az Önt körülvevő világhoz

Maradjon kapcsolatban

Kapcsolja össze világát a Juke-kal, hogy a szórakozás mindig és mindenhol folytatódhasson. Férjen hozzá kedvenc alkalmazásaihoz, és szórakoztassa barátait a Wi-Fi hotspot segítségével. Irány a legújabb étterem, majd ott megnézheti, hogy bezárta-e a Juke-ot.

 • Vezeték nélküli Apple CarPlay: A Siri hangvezérléssel felszerelt Apple CarPlay segítségével megtekintheti hívásait, használja kedvenc alkalmazásait, hallgassa kedvenc iTunes könyvtárát, Apple Music lejátszási listáit. Tájékozódjon az Apple Maps segítségével a Juke 12,3"-os érintőképernyőjére. Csak csatlakoztassa iPhone-ját, és indulhat is.
 • Vezeték nélküli Android Auto: A Juke 12,3"-os infotainment képernyője és a Google Maps segítségével könnyedén eljuthat a megbeszéléseire, miközben a Google Assistant gondoskodik arról, hogy tartsa a napi terveit. Hallgasson zenét, változtassa meg az úticélját, vagy válaszoljon üzenetere az elérhető hangutasítások segítségével.
Férfi csatlakoztatja a mobiltelefonját a Nissan Juke fedélzeti számítógépéhez

Merész, érzelmeket kiváltó formavilág

Galéria

Tegye meg a következő lépést

Tekintse meg a Új Nissan Juke árlistáját és katalógusát, vagy kérjen ajánlatot online

Megjegyzés

A feltüntett 8.899.000 Ft induló ár tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. A THM kedvezmény nem összevonható a feltüntetett árkedvezménnyel. További kedvező finanszírozási konstrukciókért érdeklődjön márkakereskedésünkben vagy értékesítő szaktanácsadó kollégáinknál. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.