Nissan munkatárs diagnosztikák végez

Állapotfelmérés

Ne kockáztasson, bízza szakértőkre a nyomozást

Felmérjük a gépjárműve állapotát

Átfogó kép

A Petrányi Autó Centrum speciálisan képzett Nissan szakemberi pontosan felmérik a gépjármű állapotát. Szerelőink az autó összes, biztonsági szempontból releváns részegységét ellenőrzik. Az állapotfelmérés képzett szakemberek véleményét és a számítógépes vagy műszeres vizsgálatok eredményét egyaránt tartalmazzák, így Ön átfogó képpel fog rendelkezni az adott gépjármű állapotát illetően.

Szerelő ellenőrzi az akkumulátor töltöttségét

A vizsgálat számos területre kiterjed

Mit tartalmaz a csomag?

 • Külső vizsgálat

  A Petrányi Autó Centrum képzett Nissan szervizcsapata véleményezi az autót és szakértő nyomozásba kezd, amelyben megvizsgálják a karoszériát és a motort. Alapos kutatás közben víz-, és olajfolyásokat valamint hézagokat, repedéseket is vizsgálnak.

 • Fékrendszer diagnosztika

  A fékrendszer vizsgálatát, a fékpofák és a fékbetétek vastagságának ellenőrzése mellett, egy fejlett számítógépes diagnosztikával végezzük. Tengelyenként ellenőrizzük a fékrendszert, hogy Ön pontos képet kapjon az autó fékrendrendszerének állapotáról.

 • Festékréteg vizsgálat

  A festékréteg vastagságának mérését egy speciális mérőműszerrel végezzük az egyes karosszéria- elemeken. Ebből a vizsgálatból már következtethető, hogy az autón volt-e korábban sérülés, amennyiben igen,  az hol történhetett.

 • Lengéscsillapítók ellenőrzése

  A lengéscsillapítók állapotát, a szemrevételezés és külső vizsgálat mellet, egy számítógép-vezérelt diagnosztikai padon teszteljük a legpontosabb eredmény érdekében.

 • Hibakód ellenőrzés

  Ellenőrizzük a gépjármű belső hibatároló egységét, ezzel hiteles információkat kiolvasva az egyes részegységek állapotáról.

 • Motordiagnosztika

  A Petrányi Autó Centrum Nissan szakemberei egy számítógépes vizsgálattal végzik a motordiagnosztikát, így Ön teljes körű képet kap a motor aktuális állapotáról.

Miért végezze nálunk az állapotfelmérést?

Petrányi Autó Centrum előnyök

Csak a hivatalos Nissan márkaszervizek rendelkeznek a Nissan által folyamatosan képzett, minősített szakembergárdával. Szerelőink mind minősített Nissan szerelők, folyamatosan részt vesznek a szakirányú oktatásokon, hogy a legújabb technikákat elsajátíthassák. A Petrányi Autó Centrum várja szerviz és karosszéria munkára ügyfeleit. Márkaszervizünk a legmodernebb technikával felszereltek, a szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkeznek.

Nissan márkakereskedés belső tere