Nissan Ariya áll az aszfaltozott úton

Nissan Ariya

Ismerje meg a 100%-ban elektromos SUV-ot

Válasszon az azonnal elérhető autóink közül

Nissan Ariya készletről

 • Nissan Ariya Evolve borítóképe
  • -5 000 000 Ft
  • és 0% THM

  Nissan Ariya Evolve

  23 090 000 Ft 28 090 000 Ft

  • Elektromos
  • 0.87L 87 kWh
  • Automata
  • Telephelyen

Élvezze az izgalmakat

Elektromos előnyök

 • Nissan Ariya kanyarodás közben

  Egyenletes erő

  Gyorsítson egy új világ felé a két elektromos motor erejével. Könnyedén. Zökkenőmentesen. Csendesen. Az egyes kerekekre jutó nyomaték szabályozásával a Nissan Ariya magabiztosan reagál a változó helyzetekre. Ez is felvillanyozó érzés. Nyomja meg a gázpedált, és érezze, ahogy az akár 600 Nm nyomaték azonnal előre lendíti, miközben az e-4ORCE összkerékhajtás tökéletes tapadást biztosít.

 • Nissan Ariya halad az enhye kanyarban

  Kényelem mindenkinek

  Az Ariya fejlett rendszereinek köszönhetően az elektromos autózás a könnyed sikláshoz hasonlít. Mindegy, hogy sűrű forgalomban araszol vagy hirtelen irányváltásra kényszerül nagy sebesség mellett, az Ariya mindvégig stabil marad. A kényelem is alapértelmezetten jár Önnek, bármilyen útviszonyok mellett is halad. Üdvözöljük a könnyedebb jövőben! Most.

 • Nissan Ariya hala a jeges úton

  Minden időjárási körülmény között

  Kevés dolog növeli annyira a vezető önbizalmát, mint az, ha olyan nehéz helyzeteket is képes kezelni, mint a nedves, jeges vagy havas utak. Az e-4ORCE fejlett hajtáslánc- és féktechnológiái minden kereket külön-külön felügyelnek és vezérelnek, így a Nissan Ariya maximális tapadással tud haladni.

 • Nissan Ariya beveszi a kanyart

  Egypedálos vezetés

  Váltson egypedálos vezetésre az e-pedállal! Csak nyomja le a pedált a gyorsításhoz, és engedje fel a lassításhoz. Rendkívül szórakoztató - és egy sokkal könnyedebb, intuitívabb és pihentetőbb módja a vezetésnek.

Nissan Ariya halad az úton háttérben a várossal

A kiegyensúlyozott, stabil autózás záloga

e-4ORCE összkerékhajtás

Ismerkedjen meg az e-4ORCE-szal, a két elektromos motorral ellátott összkerékhajtás-rendszerrel, amely gyakorlatilag bármilyen felületen nagyobb maximális nyomatékot, stabilitást és agilitást biztosít. A meghajtás átkapcsolásának lehetősége az első kerekekről a hátsó kerekekre precíz kezelhetőséget biztosít, miközben az egyes kerekekre jutó nyomaték egyedi szabályozása ellensúlyozza a túl- vagy alulkormányzottságot. A rendszer a fékezéskor is szabályozza a jármű mozgását, így biztosítva a kiegyensúlyozott, stabil autózást.

Kezdje a tökéletes testre szabással

Akkumulátorok & Hajtások

 • 63 kWh

  A legjobb választás azoknak a családos ingázóknak, akik hétvégi kalandokra vágynak és ritkábban kell hosszú utakat megtenniük. Coupé-crossover stílus, elsőkerék-hajtással, 160 kW / 218 LE teljesítmény és 300 Nm forgatónyomaték, 160 km/h végsebesség és akár 360 km hatótávolság.

 • 87 kWh

  Maximalizálja a hatótávolságot a hosszabb távokra utazók igényeinek kielégítésére. Elsőkerék-hajtás, 178 kW / 242 LE teljesítmény és 300 Nm forgatónyomaték, amely az Ariya 63 kWh-val megegyező menetteljesítményeket biztosít, a hatótávolság pedig akár 500 km-re is nőhet.

 • e-4ORCE 87 kWh

  A nagyobb hatótávú versenyző az e-4ORCE technológia minden praktikus előnyével, hogy újra értelmezze a prémium vezetési élményt. 225 kW / 306 LE teljesítménnyel, 600 Nm nyomatékkal, 200 km/h végsebességgel és akár 460 km hatótávolsággal.

 • e-4ORCE 87 kWh Performance

  A legjobb teljesítmény/technológia kombinációt kínáló radikális csúcsmodell, összkerékhajtással és két motorral. Hatalmas, 290 kW / 394 LE teljesítménnyel, amely 5,1 mp alatt gyorsítja 0-100 km/órás sebességre és akár 400 km hatótávolságot biztosít.

ProPILOT

Engedje, hogy az Ariya ProPILOT technológiái segítsék Önt a forgalomban és a parkolásban. Könnyebb a vezetés, ha megosztja a feladatokat. A ProPiLOT Navi-linkkel követi a forgalom alakulását, a sáv közepén tartja Önt, és a navigációs rendszer segítségével előre jelzi a lehajtókat és a kanyarokat.

 • Tartja az előre beállított követési távolságot: Egysávos autóúton, amikor kezét könnyedén a kormányon tartja, a ProPILOT Navi-linkkel figyeli a forgalom alakulását, tartva az előre beállított követési távolságot. A megálló/elinduló forgalomban teljesen megállítja az autót, majd amikor a forgalom ismét megindul, ismét felveszi a sebességet.
 • A sáv közepén tartja önt: A nyílt autópályán való haladás közben a rendszer finom kormánykorrekciókat hajt végre, hogy a sáv közepén tartsa Önt - még az enyhe kanyarokban is.
 • Olvassa az utat: A navigációs rendszer térképadataival összekapcsolódva a ProPILOT Navi-linkkel képes felismerni a lehajtókat és az enyhe kanyarokat - szükség esetén lelassítja Önt, az egyenletesebb, jobban kézben tartható közlekedés érdekében.
Nissan Ariya átmegy a városba vezető hídon

Élvezze a vezetés könnyedségét

Vezetést segítő technológiák

Oszlopok

 • Nissan Ariya automatikus parkolás közben

  ProPILOT Park

  Álljon be egy helyre a ProPILOT Park gomb megnyomásával! A Nissan Ariya átveszi Öntől a kormányzás, gázadás, fékezés és sebességváltás feladatait.

 • LCD visszapillantó tükör

  Intelligens visszapillantó tükör

  Ha valami eltakarja a visszapillantó tükröt - legyen az a rakomány, az utasok -, a beépített LCD-képernyőre válthat, hogy a hátsó kamera képét láthassa.

 • 360°-os kamerarendszer parkolsá közben

  360°-os kamerarendszer

  Ilyen a parkolás, egyszerűvé téve. Négy kamera alkot egy virtuális, 360°-os képet felülről, és képes felismerni a mozgó tárgyakat járműve körül.

 • Ráfutásra figyelmeztető ikon

  FIgyelmeztet a ráfutásokra

  Figyel a veszélyre, amikor Ön nem látja, mi történik a gépkocsi előtt. A rendszer képes érzékelni az Ön előtt hirtelen lelassuló járműveket, és figyelmezteti Önt.

 • Tolatási vészfékezésre figyelmezető ikon

  Tolatási vészfékezési rendszer

  Legyen nyugodt. Ha a rendszer álló akadályt észlel gépkocsija mögött, automatikusan fékezhet az ütközés elkerülése érdekében.

 • Vészfékezésre figyelmeztető ikon

  Vészfékezési asszisztens

  Ha egy gépkocsival való ütközés, ill. gyalogos, vagy kerékpáros elütésének veszélye fenyeget, a rendszer képes automatikusan teljes megállásig fékezni.

 • Holttérfigyelő rendszer ikon

  Holttérfigyelő rendszer

  Holttérre figyelmeztető ikon

  Sávváltáskor figyel a holtterében található járművekre. Ha ütközésveszélyt észlel, fékezésekkel visszavezetheti Önt a sávba.

Nissan Ariya áll a nedves útburkolaton

Futurisztikus dizájn a horizonton

Az Ariya lenyűgöző példája a Nissan új víziójának. Letisztult vonalvezetés zavaró részletek nélkül. Vékony LED lámpasor, hogy éjjel mindent tökéletesen lásson. Merész megjelenés, amely szembe megy az elvárásokkal.

Galéria

A Nissan Ariya-val kapcsolatos tudnivalók

Gyakori kérdések

 • A választott változattól függően a Nissan ARIYA 7,6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára a 63 kWh teljesítményű, elsőkerék-hajtású modell esetében, és 5,1 másodperc alatt a 63 kWh teljesítményű e-4ORCE Performance dupla motoros összkerékhajtású modell esetében.

 • A Nissan ARIYA feltölthető villám- vagy gyorstöltő állomáson de akár otthon, 240V-os csatlakozó segítségével is, vagy a dedikált falitöltővel.

 • A Nissan ARIYA 468 literes csomagtérrel rendelkezik - amely megegyezik 4 átlagos bőrönd méretével. Az ARIYA e-4ORCE 415 literes csomagtérrel bír.

 • A Nissan ARIYA kétféle elektromos motorral, egy vagy két motorral, valamint kétféle méretű akkumulátorral rendelhető. A Nissan ARIYA 63 kWh-s vagy 87 kWh-s akkumulátorral szerelhető fel. A 87 kWh-s akkumulátor egymotoros, e-4ORCE dual és e-4ORCE Performance kivitelben rendelhető. Az e-4ORCE két elektromotoros rendszere új technológia egy Nissan SUV-ben, amely dinamikus vezetési élményt nyújt, a kényelmet és a jó kezelhetőséget azonnali gyorsulással kombinálva.

 • A Nissan Ariya 360 km (az Ariya 63 kWh-s változat esetében), illetve akár 500 km (az ARIYA 87 kWh-s változat esetében) WLTP szerinti kombinált hatótávolságot is kínál.

 • A választott verziótól függően a Nissan Ariya akár 500 kilométert is megtehet egy teljesen feltöltött akkumulátorral.

 • A Nissan Ariya számos fejlett vezetéstámogató és biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyek vezetés közben segítenek felügyelni környezetét, és akár be is avatkozhatnak, hogy segítsenek elkerülni egy balesetet. Ezek közé tartoznak a következők: Első Intelligens vészfékezési rendszer gyalogosfelismeréssel, Hátsó gyalogos-vészfékezési rendszer keresztirányú forgalom figyelmeztetéssel, Intelligens vezetői figyelem támogatás, Intelligens holttérfigyelő rendszer, Intelligens sávtartó asszisztens, Intelligens első ütközés figyelmeztetés. Görgessen lejjebb, hogy többet megtudjon az Ariya vezetőtámogató és biztonsági funkcióiról.

 • Igen, a Nissan Ariya rendelkezik első intelligens vészfékezési rendszerrel, gyalogosfelismeréssel. Az Ariya Hátsó gyalogos-vészfékezési rendszerrel is rendelkezik. Az Első intelligens vészfékezési rendszer gyalogosfelismeréssel észleli az ütközés veszélyét az Ön előtt haladó autóval. Az Ön előtt haladó gyalogost vagy kerékpárost is érzékeli. Szükség esetén a rendszer automatikusan fékez, és az ütközés elkerülése érdekében akár teljesen megállítja a járművet. A Nissan Ariya Hátsó gyalogos-vészfékezési rendszerrel is rendelkezik. Ez a rendszer képes észlelni egy gyalogost a gépkocsi mögött és automatikusan fékezni, ha szükséges.

 • Igen. A Nissan Ariya rendelkezik Hátsó gyalogos-vészfékezési rendszerrel, keresztirányú forgalom figyelmeztetéssel, amely segít Önnek egy parkolóhelyre betolatáskor. A gyalogosok felismerésén kívül észleli, ha gépkocsi közeledik oldalról amelyet esetleg nem vett észre, és figyelmezteti Önt.

Tegye meg a következő lépést

Tekintse meg a Nissan Ariya árlistáját és katalógusát, vagy kérjen ajánlatot online

Megjegyzés

A készleten lévő autó árak kizárólag a készlet erejéig érvényesek, tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. A beszállítás alatt álló gépjárművek ára változhat. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A feltüntett 15.490.000 Ft induló ár tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, 2024-06-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. Az 5.000.000 Ft kedvezmény a 0% THM-mel nem összevonható. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.