Szerelő átvizsgálja a Nissan alvázát

Időszakos szerviz

Válasszon a fix áras szervizintervallumok közül

Nissan szakértelem

Fix árak

Válasszon a fix áras szervizintervallumok közül, és mi gyári alkatrészekkel garantáljuk a nyugodt és hatékony szervizelést személyautó és haszonjármű tulajdonosok részére. Fix áras termékeinket kérje márkaszervizeinkben!

Szerelő motorolajat tölt a Nissanba

Kedvező árú szervizelés

Fix előnyök

 • Kiszámítható szervizelés

  Aki vezet, tudja, hogy minden autót évente át kell vizsgáltatni, hogy továbbra is biztonságban közlekedhessünk vele. Azt is pontosan tudjuk, milyen stresszes ez az időszak, hiszen gyakran előfordul, hogy nem látjuk előre, milyen költségekkel jár majd a kötelező szerviz.

 • Az intervallumok tartalma

  Fix áras szervizintervallumaink a kötelező éves átvizsgálást, az olaj, olajszűrő, légszűrő és pollenszűrő cseréjét, valamint az éves Nissan átvizsgálás szolgáltatást tartalmazzák. Igény esetén a szolgáltatáshoz kérheti a gépjármű oda- és visszaszállítását sofőrszolgálattal.

 • A legjobb kezekben van

  Az összes márkakereskedésünkben fix, kiszámítható költségekkel, és speciálisan képzett Nissan szakértőkkel, gyári alkatrészekkel garantáljuk a nyugodt és hatékony szervizelést személyautó és haszonjármű tulajdonosok részére egyaránt.

 • Válassza a biztonságot

  A szervizintervallumokban található szolgáltatásokkal évekre előre biztosíthatja, hogy autója a lehető legjobb állapotban maradhasson, ráadásul a segítségével autója értékét is jobban megőrizheti.