Szürke Nissan X-Trail halad a hegyvidéki úton

Új Nissan X-Trail

Erőteljes és modern dizájn fejlett technológiával

Válasszon az azonnal elérhető autóink közül

Új Nissan X-Trail készletről

Öt- és hétüléses változatban

Az igazi családi kalandjármű

Erőteljes dizájn, rugalmas használhatóság és fejlett összkerékhajtás. Az új X-Trail öt- és hétüléses változatban is elérhető lesz, kényelmes lehetőséget kínálva a nagy családos vagy barátokkal való kirándulásokhoz.

Szürke Nissan X-Trail halad az erdőben
Szürke Nissan X-Trail halad az erdei úton

e-POWER hajtás

Az új X-Trail e-POWER rendszere egy nagy teljesítményű akkumulátorból és egy változó sűrítési arányú benzinmotorral, áramfejlesztővel, inverterrel és 150 kW-os első villanymotorral integrált hajtásláncból áll. Ez az egyedülálló hajtáslánc azt jelenti, hogy a kerekekre jutó teljesítményt kizárólag az elektromotor adja, ami azonnali, lineáris reakciót eredményez a gázpedálra.

Robusztus, mégis modern megjelenést biztosít

Modern, erőteljes stílus

 • Szürke Nissan X-Trail elölről

  Elölről markáns

  Az orr részt markáns fényszórók keretezik, amelyek az első lökhárító karosszériájába integrálva jelennek meg, kombinált nappali menetfények a motorháztető zárt vonalában helyezkednek el.

 • Szürke Nissan X-Trail oldalról

  Oldalról energikus

  Oldalról nézve az erőteljes kerékjárati ívek energikus megjelenést kölcsönöznek az X-Trailnek az utakon, míg az ajtók alján egy beillesztett elem a kifinomultság érzetét kelti.

 • Szürke Nissan X-Trail hátulról

  Hátulról karakteres

  Hátulról nézve egy éles vízszintes vonal húzódik közvetlenül a rendszámtábla fölött és alatt, míg az osztott hátsó lámpák a csomagtartó széles nyílásáról gondoskodnak.

e-4ORCE meghajtás

Az e-4ORCE a Nissan legfejlettebb összkerék meghajtás technológiájának köszönhetően minden körülmények között megnyugtató tapadást és magabiztos gyorsulást biztosít. Az "e" a Nissan 100%-ban elektromotoros hajtásrendszerét jelenti, a "4ORCE" a jármű fizikai erejére és energiájára utal, a "4" pedig az összkerék meghajtást jelenti. Az e-4ORCE az egyes kerekek teljesítményének és fékteljesítményének specifikus kezelésével – azáltal, hogy egyenletes és stabil működést biztosít – növeli a vezető magabiztosságát, mivel szinte bármilyen útfelületen követi a kívánt vezetési irányt, miközben soha nem kell változtatnia a vezetési stíluson vagy a vezetési technikán.

Nissan X-Trail halad az úton

Galéria

Új mércét állít fel a szegmensében

Prémium belső tér

 • Nissan X-Trail ülése

  Intelligens technológiák

  A Nissan fejlett intelligens mobilitási technológiák tárháza a vezető kezében van, melynek köszönhetően a kényelem és a minőség minden felületen érezhető. Új prémium anyagok, intelligens funkciók és átgondolt részletek gazdagítják az utasteret, amely minden dimenzióban élvonalbeli dizájnt és praktikumot kínál.

 • Nissan X-Trail kezelőszervei

  Egyszerű kezelhetőség

  Nagy figyelmet fordítottak a kapcsolószervek és gombok ergonómiai és tapintási minőségére, hogy kiváló minőségérzetet biztosítsanak. Az X-Trail egyszerű, intuitív fűtés/légkondicionáló kezelőszerveket, valamint a központi képernyőt kezelő funkciókat vezérlő gombokat kapott.

 • Pillangó nyílással rendelkező könyöktámasz

  Praktikus kialakítás

  A „lebegő” középkonzol elrendezésének legfelső szintjén található az e-kapcsoló, a menetmód-választó és a két pohártartó, valamint a 15 wattos vezeték nélküli töltőlap az okostelefonok számára. Az első üléseken utazók számára egy "pillangó" nyílással rendelkező kombinált könyöktámasz található.

Tegye meg a következő lépést

Tekintse meg a Új Nissan X-Trail árlistáját és katalógusát, vagy kérjen ajánlatot online

Megjegyzés

A készleten lévő autó árak kizárólag a készlet erejéig érvényesek, tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. A beszállítás alatt álló gépjárművek ára változhat. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A feltüntett 12.899.000 Ft induló ár tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, 2024-06-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. A 4.000.000 Ft kedvezmény a 0% THM-mel nem összevonható. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.