Szerelő gépjárművet javít

Nissan márkaszerviz: tavaszi szerviz profikkal

A Nissan márkaszervizben garantált a jármű biztonsága

Az autó hibamentes működéséhez elengedhetetlen, hogy időről időre átvizsgálják, ellenőrizzék az alkatrészeket.

Amennyiben nincs semmi probléma, akkor ezt az őszi és a tavaszi szezonban végzik el, illetve a műszaki vizsga előtt. A Nissan márkaszervizben lehetőség nyílik a tavaszi átvizsgálásra, így garantált a jármű biztonsága. Nézzük, mit kell tudni a tavasz szervizről!

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor nyaralás alatt robban le az autó. Ez hatalmas fejtörést okozhat, hiszen keresni kell egy szerelőt, gondoskodni kell az autó javíttatásáról. Az sem sokkal jobb, ha haza kell hozatni a járművet, ehhez autómentőt kell hívni, aki visszaviszi Magyarországra az autót. Bármelyik kimenetről is legyen szó, igen magas költségekre számíthatunk.

A kínos helyzeteket azonban elkerülhetjük, amennyiben még a szezon kezdetet előtt, a tavaszi időszakban átnézetjük az autót a tavaszi szerviz alkalmával. De mi is az a tavaszi a szerviz? Nézzük a részleteket!

Mi történik a tavaszi szerviz során?

A tavaszi szerviz alkalmával felkészítik az autót az előttünk álló szezonra. Felmérik az autó állapotát, megnézik az alkatrészeket, ellenőrzik a karosszéria elemeinek minőségét. A futómű állapotát, a kormány és a lengéscsillapítók működését és a fékeket is ellenőrzik. Végrehajtják a klímaellenőrzést, ha szükség van rá, akkor feltöltik, illetve az ablakok működését is tesztelik.

A tavaszi időszakban kerül sor a nyári gumicserére is. Ezt a lépést semmi esetre sem szabad megspórolni. A téli gumik használata nyáron nem biztonságos és nem is kifizetődő, a téli gumi ugyanis a forró aszfalton sokkal gyorsabban kopnak.

Szervizajánlatok a Nissan Petrányi Autó Centrumban

A Nissan márkaszerviz kiváló tavaszi szerviz ajánlatokkal várja az autósokat. Nézzük, miért érdemes minket választani!

Modern szerviz

A Nissan Petrányi Autó Centrum magasan felszerelt, modern Nissan márkaszervizt üzemeltet. A legmodernebb technikával ellátott műhelyben minden maximálisan megfelel az uniós követelményeknek.

Profi szerelők

Mit ér a makulátlan környezet megfelelő munkaerő nélkül!? Nissan márkaszervizünkben különösen nagy gondot fordítunk arra, hogy minősített, komoly tudással rendelkező szakemberek vegyék kezelésbe az autókat. A véget nem érő tanulásban hiszünk, ennek megfelelően folyamatosan képezzük kollégáinkat az új igényeknek, újdonságoknak megfelelően.

15% kedvezmény

A Nissan márkaszervizben a magánszemélyek a következő szezonális ellenőrzés árából 15% kedvezményt kapnak. Ezzel kapcsolatban a szerviz alkalmával kollégáink segítségét kell kérni, akik átadják a kedvezményre jogosító kupont.

24 órán belül online bejelentkezéssel

Szervizünkbe akár online, néhány kattintással is lehet időpontot foglalni, vagyis nem kell telefonálni, az adminisztrátorra várni. Egy jól felépített felületen, értelemszerűen ki kell tölteni, hogy mikor szeretnénk a szervizbe menni és milyen céllal. És a legjobb, hogy akár 24 órán belül kaphatunk időpontot, ha azt szeretnénk.

ZEN szerviz

A megfelelő karbantartásról a garancia után is célszerű gondoskodni. A ZEN szerviz keretein belül kedvezményes áron lehet hozzájutni az alap karbantartási csomagokhoz a garanciaidőn túl. Mit tartalmaz a Zen szerviz? A gyári műszeres diagnosztikát, az olajcserét, az olajszűrő, a levegőszűrő, a pollenszűrő cseréjét és 1 év Nissan Assistance szolgáltatást.

Háztól házig szolgáltatás

A szolgáltatás lényege, hogy az autó tulajdonosának ki sem kell mozdulnia otthonról, munkatársunk ugyanis a szervizre készülő autót felveszi, majd az átvizsgálás után vissza is viszi a tulajdonosnak. Ezt a szolgáltatás is az online felületen keresztül lehet megrendelni.

Gumihotel

A gumiabroncsok szezonális tárolására hoztuk létre a gumihotel szolgáltatást. Így ügyfeleinknek nem kell az őszi és a tavaszi gumicsere idején az abroncsokat ki-be pakolni, elszállítani, nem foglalják otthon a helyet. A 4 db kerék tárolásáért szezononként 11 990 Ft-ot számolunk fel, ha pedig valaki új autót vásárol, akkor az első szezont ajándékba adjuk. A tárolás során gondoskodunk a gumik szakszerű elhelyezéséről, így biztos lehetsz abban, hogy az abroncs nem sérül meg akkor sem, ha éppen nincs használatban.

Gyors kárügyintézés

Ha megvan a baj, akkor minden perc számít! Márkaszervizünk a legnagyobb biztosítókkal kapcsolatban áll. Ez praktikusan azt jelenti, hogy jelentősen fel tudjuk pörgetni az ügyintézést azáltal, hogy a helyi kárfelvételre is jogosultak a kijelölt kollégáink.