Nissan modellek elölről a Petrányi Autó Centrum bejárata előtt

Megnyitotta kapuit az új márkakereskedésünk

Ez egy új, népszerű márka megjelenését is hozza a Petrányi-Autó Kft. életébe

Budapesten, a Mázsa téren nyitja meg kapuit a hazai autókereskedelemben immár 30 éve kiemelten sikeres Petrányi család új autókereskedése, amely egyben egy új, népszerű márka megjelenését is hozza a Petrányi-Autó Kft. életébe.

A Petrányi család vállalkozása a 70-es évektől a hazai autós világ sikeres és elismert szereplője, amely már három évtizede meghatározó név a hazai autókereskedelemben is, immár több mint 50.000 értékesített új autóval a háta mögött! Az eddig több telephellyel rendelkező, egy márkás kereskedés 2021-ben egy komoly fejlődési potenciállal bíró környezetben, a 10. kerületi Mázsa téren indította el a Petrányi Autó Centrum projektjét egy komoly felújítási folyamattal egybekötve, ahol 2022. június 7-től egy új szalonban elérhetővé válik a népszerű japán márka, a Nissan modellek széles választéka és a szervizszolgáltatások teljes köre is.

Nissan modellek orra a Petrányi Autó Centrum bejárata előtt

Az új szalon a nyitás napjától változatos kínálattal és a Petrányi névhez méltó, magas minőségű szervizszolgáltatásokkal várja a 88 éves japán márkával most ismerkedő, vagy az iránt már korábban elkötelezett magán-és flottavásárló érdeklődőket egyaránt. A készletről elérhető modellek széles köre az újautó piac mai helyzetében egy plusz indok a kereskedés mielőbbi meglátogatására

A Nissanról

Az autóipar meghatározó mai trendjei közül több elindulása a Nissanhoz kötődik. A Qashqai indította el a crossover kategória térnyerését, mely mára szinte letarolta az európai piacokat. A Leaf hozta el az elérhető és megbízható, teljes értékű villanyautózást az európai vásárlóknak, és az egyik legsikeresebb elektromos modell lett az elmúlt évtizedben. Kategóriájában Magyarországon ebből az autóból fut a legtöbb az utakon.

Új Nissan Leaf eleje egy modern épület előtt

A Juke újszerű megjelenésével igazán egyedit alkotott a városi SUV-ok körében, irányt mutatva a kategóriának. És hamarosan érkezik az Ariya, a teljesen elektromos SUV, valamint a jól ismert modellek új, innovatív hajtásláncokkal felszerelt verziói, melyek tovább erősítik a márka előremutató jellegét.

Ismerje meg a Petrányi Autó sokoldalúságát!

A Petrányi Autó kis családi vállalkozásként indult és akármilyen nagyra is nőtt, ma is családi cégként működik. A kereskedőként többször kitüntetett családi céget már a második generáció képviselője, az új utakat is merészen és sikeresen bejáró Petrányi Zoltán vezeti.

A Petrányi kereskedésekben az ügyfélközpontúság nem üres frázis, hanem az alapfilozófia elengedhetetlen része. Ennek eredménye sok ügyféllel évtizedek óta meglevő stabil kapcsolat, amelyet most a Nissan kapcsán is célul tűzött ki a cégcsoport.

A Nissan egy népszerű, emberközeli, egyben innovatív márka. Kereskedőhálózata egy jól ismert és megbízható partnerrel, a Petrányi Autóval bővült. Mindkét fél elkötelezett a hazai újautó-piac és közlekedési kultúra fejlesztése iránt, mely a kínálatban meg is mutatkozik.

Kapcsolódó fotók