Nissan Townstar Van EV díszrács és logo

Nissan elektromos autók

100%-ban elektromos modellek állami támogatással

A Nissan már évek óta élen jár az elektromos autók piacának fejlesztésében, amivel nem csak új irányt mutat, de a közlekedés jövőjét is formálja. A márka elkötelezettsége és technológiai fejlődése a Leaf modellben ért össze, ami megváltoztatta az emberek gondolkodásmódját az elektromos mobilitásról. A villanyautók használata nemcsak a családok esetében előnyös döntés, hanem a vállalkozások esetében is, ezt támogatva indult útjára az elektromos autó pályázat, amelynek keretében több millió forint támogatást kaphatnak a cégek 100%-ban elektromos autók vásárlására. Milyen Nissan modellek vásárolhatók meg a pályázat keretében? Összegyűjtöttük ebben a blogposztban!

Az elektromos autózás jelentősége vitathatatlan a modern világban, ahol egyre nagyobb figyelmet kap a környezetvédelem és a fenntarthatóság. A Nissan elektromos autók nem csupán kevesebb károsanyag-kibocsátást jelentenek, hanem a zajszint csökkenésével és az energiahatékonyság növekedésével is hozzájárulnak az életminőség javításához. A Nissan folyamatosan dolgozik azon, hogy elektromos járműveivel elősegítse az átállást egy zöldebb, fenntarthatóbb közlekedési rendszerre. 

A Nissan elektromos autók

A Nissan már évek óta az elektromos autózás úttörőjeként ismert. Fejlesztéseikkel nem csupán a környezettudatos közlekedést helyezik előtérbe, hanem az autósok igényeit is maximálisan kiszolgálják. Nézzük meg közelebbről, milyen teljesen elektromos modellek érhetők el a Nissan kínálatában!

Nissan Leaf: az úttörő

A Nissan Leaf története 2010-ben kezdődött, amikor először gördült le a gyártósorról, és mára a világ egyik legnépszerűbb elektromos autójává nőtte ki magát. 

Az évek során a Leaf számos frissítésen és fejlesztésen esett át, melynek köszönhetően manapság egy rendkívül kedvelt, 100%-ban elektromos autó lett. Modern technológiai megoldásai magukban foglalják az intelligens energiagazdálkodást és az e-pedál rendszert, ami lehetővé teszi a vezetőnek, hogy egyetlen pedállal vezessen, fékezzen és álljon meg. A hatótávolság tekintetében pedig a legújabb modell akár 385 kilométeres utat is képes megtenni egyetlen, 60 perces töltéssel.

Nissan Leaf modell parkol a fekete burkolatú fal előtt

A Leaf piaci sikerének kulcsa az ár-érték arányban és a megbízható teljesítményben rejlik. Megfizethető ára és nulla károsanyag-kibocsátása miatt egyre többen választják ezt az autót.

Nissan Ariya: az új generáció

Az Ariya a Nissan válasza azoknak, akik a jövőbe tekintve keresik az elektromos járműveket. Ez a modell egy kifejezetten újszerű, elegáns és technológiailag fejlett SUV, ami a modern kor igényeihez igazodik. 

A Nissan Ariya letisztult külsővel és belsővel rendelkezik, az utastér pedig különleges hangulatvilágú és tágas kialakítású. A technológia frontján az Ariya a Nissan legújabb innovációit kapta meg, beleértve az olyan intelligens mobilitási funkciókat, mint amilyen a ProPILOT vezetéstámogató rendszer.

Nissan Ariya modell parkol az aszfaltos zöld hátterű környezetben

Az Ariya különböző akkumulátorteljesítményekkel érhető el, van 63 és 87 kWh-s változat is, ezek akár 500 kilométeres hatótávolságot is lehetővé tesznek egyetlen töltéssel, megtestesítve ezzel az igazi 100%-ban elektromos SUV élményt. A gyorstöltésnek köszönhetően 30 perc alatt képes 300 km-ig feltölteni.

Nissan Townstar Van EV: üzleti megoldások

A Nissan nem felejtkezett meg az üzleti felhasználókról sem, a Townstar Van EV-vel kifejezetten a vállalkozások számára kínál környezettudatos megoldást. Ez egy kompakt, mégis tágas kishaszonjármű, amely tisztán elektromos meghajtással rendelkezik. Terhelhetősége és moduláris belső tere kiemelkedő flexibilitást biztosít. 286 km-es hatótávra képes, a közlekedést pedig olyan extrák teszik biztonságossá, mint a 4 kamerából álló rendszer, ami 360 fokos kilátást biztosít.

Nissan Townstar Van EV modell töltődik a raktárépület előtt

Akár kisebb vállalkozások, akár nagyobb flottakezelők számára, a Townstar Van EV kiváló választás, hatékony üzemeltetési költségek és nulla károsanyag-kibocsátás mellett. Utóbbi PR-szempontból is előnyös, hiszen demonstrálja a cég környezettudatos szemléletét.

A Nissan elektromos autókat kínál minden igényre és minden piaci szegmensre, megkönnyítve ezzel az átállást a fenntartható közlekedésre. Ismerjük meg, milyen feltételekkel lehet hozzájutni kedvezőbb áron a vállalkozásoknak ezekhez a modellekhez!

Elektromos autók támogatása 

Magyarországon különféle formában érhetők el támogatások, többek között vissza nem térítendő támogatás formájában, amely jelentősen csökkentheti az elektromos járművek beszerzési költségeit. A Nissan elektromos autók, mint a Leaf, Ariya vagy a Townstar Van EV, kiválóan alkalmasak arra, hogy kihasználják ezeket a lehetőségeket, hiszen környezetbarát megoldásaiknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a támogatási programok célkitűzéseihez.

A legújabb elektromos autó pályázat esetében az elektromos járművek akkumulátor-kapacitásától függően módosulhat a támogatás összege, de nem mindegy az sem, hogy személyautó vagy teherautó a megvásárolni kívánt modell

Nissan elektromos modellek modern, innovatív megoldásokkal rendelkeznek, melyek nem csak gazdaságosak, de kiemelkedő teljesítményűek is, így tökéletes választásnak bizonyulhatnak minden típusú vállalkozás számára. További részletek olvashatók a pályázatról egy korábbi cikkünkben!

A Nissan elektromos autók iránti érdeklődés egyre növekszik, részben köszönhetően az állami támogatásoknak és pályázati lehetőségeknek. Ezek a programok nem csak a környezettudatos döntések támogatását célozzák, hanem hozzáférhetővé és vonzóvá teszik az elektromos autózást egy szélesebb vásárlói réteg számára. 

Akár vállalkozásról, akár magánszemélyről van szó, a Nissan Petrányi elektromos autói kiváló választást jelenthetnek a fenntartható és gazdaságos közlekedés felé haladó úton.

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó cikkek