Márkakereskedésünk március 16-án és 30-án zárva tart.

Nissan Townstar Van EV halad az úton

Townstar Van EV: az elektromos munkatárs

Gazdaságos és környezetbarát fejezet a cégek számára

Egy innovatív megoldás azon vállalatok számára, akik egy megbízható, négykerekű munkatárshoz szeretnének hozzájutni. Ismerjük meg a Nissan Townstar EV-t, a céges flotta legpraktikusabb tagját!

Céges igényekre szabva

A Nissan Townstar minden elemében a céges igényeket szolgálja ki. Jól pakolható, praktikus és megbízható, a hab pedig azon a bizonyos tortán, hogy fejlett elektromos hajtáslánc található benne. Intelligens energiagazdálkodás jellemzi, a megfelelő hatékonyságról, az akkumulátor kapacitás maximumáról termikus hűtés gondoskodik, kivédve ezzel a hőmérséklet-ingadozás okozta hatótávcsökkenést. A modern megoldásoknak köszönhetően 300 km-es hatótávot bír az autó, ami több mint kielégítő a vállalatok számára.

Nissan Townstar Van EV halad az úton

Az elektromos hajtásláncú motor 122 lóerős, 245Nm teljesítményű, az akkumulátor 45 kWh-ás, működés közben kifejezetten csendes és tiszta. A jármű 100%-ban elektromos hajtású, ennek megfelelően az üzemeltetése sokkal gazdaságosabb, mint egy benzines autóé.

Az elektromos furgon technikai sajátosságainak köszönhetően a kezdeti gyorsulási reakció, például, amikor a lámpánál elindulunk, kiváló, mindössze 4 másodperc alatt gyorsul fel nulláról 50 km/órára.

Stílusos megjelenés

A kishaszonjárművek sok esetben robosztusak és tömbszerűek. Ennek az az oka, hogy a tervezők a belső tér kialakítására koncentráltak és kevés teret engedtek a design szempontjainak. Tény, hogy egy munkára használt autó esetében a praktikum nem mehet a design rovására, az is túlzás azonban, ha a megjelenésnek semmifelé jelentőséget nem tulajdonítsanak.

Nissan Townstar Van EV belső tere

Ma már a céges autó a brandépítés eszköze, így egyáltalán nem mindegy, hogy a kolléga milyen járművel érkezik meg az ügyfélhez. A Nissan ezt felismerte, ennek megfelelően alakította ki a Townstar EV lendületes megjelenését. A lökhárító kialakítása aerodinamikus és Kumiko-mintázatot visel, ennek köszönhetően exkluzív hatást kelt.

Funkció funkció hátán

Nemcsak a külső design kapott hangsúlyt a tervezés során, hanem a belső tér kialakítása is. Kezdjük a csomagtérrel! Mivel egy furgonról van szó, értelemszerűen ez kiemelten fontos. A Nissan Townstar rakterében akár 1,8 méter hosszúságú rakomány is elfér, a terhelhetősége pedig 612 kg. Ezek remek számok, a jövőben pedig még eggyel feljebb teszi majd a Nissan a lécet, készülőben van ugyanis egy ennél is tágasabb változat. Pakolás szempontjából a hátsó ajtó nyithatósága lényeges tényező, ennél a modellnél a hagyományos 30-70 arányban osztott ajtókialakítást alkalmazták.

Alapvetően elmondható, hogy olyan plusz funkciókkal rendelkezik az autó, amelyeket gyakran csak a személyautókba tesznek bele. Ezek többségét a digitális kijelző, az érintőképernyő segítségével lehet irányítani, beállítani.

A járműben a kamerarendszer fejlett, a 360 fokos kilátást 4 darab kamera biztosítja, ezeknek köszönhetően akár egészen kis helyeken is lehet parkolni, ami a városi forgatagban hatalmas érték. Van benne holttérfigyelő, ráfutásos ütközésre figyelmeztető technológia, vészfékező rendszer. A NissanConnect Services segítségével megtervezhető a leggyorsabb útvonal, követhetők élőben a forgalmi adatok és nem utolsó sorban tájékoztatást ad a legközelebbi töltőállomásokról is. Az alkalmazás segítségével az autó egyes funkcióit távolról lehet vezérelni, például a klímát még azelőtt elindíthatjuk, hogy beszállnánk a kocsiba vagy pedig ütemezhetjük az indítását. Ugyanebben az appban az akkumulátor töltöttségi szintjét is követni lehet.

Az okostelefon-használatot az Apple CarPlay és az Android Auto támogatja, egyes telefonokat vezeték nélkül, egyes modelleket pedig az USB-portok segítségével lehet csatlakoztatni. A Nissan Townstar EV tökéletesen illik egy innovatív, okos vállalkozáshoz, amelyik ad a külsőségekre, de nem enged a legjobb minőségből.

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó cikkek